Think Pink

Ik denk dat iedereen wel al eens te maken heeft gehad met kanker. Dicht in de familie, een goede vriend, een buur of misschien zelfs een partner, zoon of dochter. Het thema laat niemand ongevoelig want iedereen kent wel iemand die ‘gevochten’ heeft. Helaas ook veel gevochten en verloren.

Ook ik verloor zo’n 10 jaar geleden een familielid aan kanker. Mijn tante, de vrouw van mij peter liet toen twee kleine kindjes na en een tienerstiefdochter. Ook heel wat vrienden en familie bleven verslagen achter. Want hoe kan het zo ver komen? Hoe kan iemand zo vechten en dan toch de strijd verliezen? Zoveel chemo, doktersbezoeken en hoop later toch moeten toegeven aan de dood. Begrijpen wie begrijpen kan.

Het verdriet dat ik toen gezien, gevoeld heb was enorm. De onmacht, het ongeloof. We kunnen zo weinig doen tegen het monster kanker. Om niet te zeggen niets. We kunnen alleen maar toekijken hoe de andere vecht. Moed inspreken.

Willen jullie toch een beetje helpen? Dan heeft Madame stof nu een geweldig initiatief op poten gezet, eentje om uw schouders onder te zetten. Madame stof is namelijk soms gewoon Madam en dan ontwerpt ze de meest fantastische juwelen. En deze keer deed ze dat om het onderzoek naar borstkanker te steunen. Dus Think Pink samen met ons en bestel al vast je armbandje.

Elke dag vechten er te veel vrouwen tegen deze vreselijke ziekte, elke dag verliezen er te veel vrouwen het gevecht, daarom creëerde Madame een Think Pink armband. Koop hem voor 8€ en doneer 5€ aan het onderzoek naar borstkanker, want het is nodig!

Te koop vanaf 2 februari, voor vragen of pré orders – madamestof@gmail.com

12642934_1695452680738631_4138365049282740860_n

Liefs Kelli xXx

Advertenties

Een gedachte over “Think Pink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s