Zaria de eerste

Zaria, ik moet de jurk waarschijnlijk niet meer introduceren, net zoals mijn hart stal ze al menig naaihart zo op de fora te zien.

Nog voor ik de La Maison Victor in handen had, had ik al een preview zien voorbijkomen op Instagram, screenshot gemaakt en aan de (naai)vriendinnen laten weten dat dit mijn nieuwe jurk werd.

De dag na publicatie stond ik in de krantenwinkel en de volgende dag nam ik ijverig maten op en maakte ik de volgens de maattabel passend maat. Bent u nog mee?

Het punt is, veeeel te groot. Ik deed dus van hocuspocus met mijn tornmesje en nam maar liefst 15 cm in. Waardoor de jurk waarschijnlijk een beetje van haar oorspronkelijke vorm kwijt is maar enfin, ik maakte van een patatenzak iets draagbaar. Gelukkig maar want ik bewaarde het stofje al even voor het perfecte project. Vele kwamen in aanmerking maar met de Zaria twijfelde ik niet…

Wanneer ik deze stof terug tegen kom twijfel ik niet om nog eens een metertje of twee in te slaan!

Wat wel is, een kleine week later zag ik het ideale stofje voorbij komen voor nog een Zaria en bestelde ik het direct, ik tekende de jurk twee maten kleiner en knipte een nieuwe versie, again wordt vervolgd 😉

 

Liefs Kelli xXx
Tussenstand: LVM – Others: 4-10

2 gedachtes over “Zaria de eerste

  1. Pingback: Zaria, de tweede | KelliSews

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s