Nog een Joni

Dat ik fan ben van het eerste uur, konden jullie hier al lezen. Na een eerste Joni tekende ik al snel een maatje kleiner en maakte versie nummer twee in een zomers stofje, deze keer ging ik voor de standaard mouw.

Een stofje met een beetje een triestig kantje, ik kocht het in uitverkoop bij Studio Sanne. ”Uitverkoop, dat is toch kei goe!” hoor ik u zeggen/ denken. Gelijk geef ik u, ware het niet dat Studio Sanne de uitverkoop deed omdat ze geen stofjes meer gaan verkopen… Zie je, triestig he…  Enfin, schrap de winkel niet van uw lijstje want ze gaan wel verder in een aangepast concept met een focus op borduren en bedrukken en de verkoop van flex en vinyl.

Terug naar mijn zomerse Joni… Patroon is nog steeds van Tilly, te vinden in haar tweede boek. Versie nummer twee heeft een halslijn die blind genaaid werd, enfin, dat probeerde ik toch. Door de lichte textuur van de stof was dit misschien niet de beste stof om dit voor het eerst te proberen maar al bij al ben ik er blij mee. Nu nog een beetje zon zodat mijn benen niet meer fluoriseren dat de stippen op mijn jurk?

Liefs Kelli, xXx

Een gedachte over “Nog een Joni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s